ALLE GROEPSLESSEN VERZORGEN WIJ TIJDELIJK BUITEN!

Jumping Fitness       DE POPULAIRSTE WORKOUT VAN DIT MOMENT !!!!!!

De razend populaire workout voor jong en oud. Jumping Fitness is een nieuwe trainingsmethode waarbij je allerlei springbewegingen maakt op een kleine trampoline. Het is vooral gericht op een betere conditie en sterkere been-core spieren. Het grote voordeel bij Jumping Fitness is dat je  niet op de harde grond landt, maar constant terugvalt in de trampoline. Hierdoor belast je de gewrichten minder en verbeter je de balans en coördinatie van het lichaam. In 45 minuten nemen we je mee naar ongekende hoogtes.  Dit alles onder flitsende mix van keigave muziek!

Voordelen Jumping Fitness

* Jong en oud kan aan deze wolkout meedoen

*Je verbrandt veel calorieën 

*Erg toegankelijk, het is niet moeilijk

*Goede training voor je benen en billen

*Weinig belastend voor je knieën 

* Geweldige resultaten

WANNEER:

Albergen

Maandag   18.30 -19.15 uur

                   19.30 - 20.15 uur 40+

Dinsdag      20.00 - 20.45 uur

Woensdag  20.00 - 20.45 uur

Donderdag 18.30 - 19.15 uur

                     19.30 - 20.15 uur

                    

50+FIT                     ZO leuk om te doen, kom ook een keer langs

Een les voor de 50 plussers onder ons. Iedereen is welkom. We weten allemaal hoe belangrijk bewegen is voor jong en oud. We weten ook  als we ouder worden dat we allemaal gaan inleveren op onze conditie maar ook op ons bewegingsgestel.  Daarom is regelmatig bewegen zo belangrijk.

Deze 50+Fit lessen zijn elke week weer vol verrassingen. Elke les weer nieuwe uitdagende oefeningen.  Geen moeilijke bewegingen en of pasjes.  Elke oefening wordt uitgelegd en we bieden daarbij meerdere opties zodat iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen. Dit alles op gezellige achtergrond muziek.

Iedere les sluiten we natuurlijk af met een bakkie koffie

 50+Fit is meestal met muziek, lesduur 45 min.

WANNEER:

Albergen Dinsdag 11.00 - 11.45 uur

RESERVEREN IS NIET NODIG!!

PENALTY BOX/TABATA                   De echte caloriekiller               

Penalty Box is een compleet lichaamstrainingprogramma met meer dan 119 oefeningen gebaseerd op een uniek alround fitnessproduct dat een behendigheidsraster en hindernis in één is. De Penalty Box gebruikt vier vierkanten om de plaats in te nemen van een behendigheidsladder en vouwt zich gemakkelijk in een horde en slaat weg in de vorm van een L.

Met Penalty Box werkt iedereen op zijn eigen niveau. Het kan de moeilijkste of gemakkelijkste workout ter wereld zijn afhankelijk van jou trainingsniveau.

Tevens een geweldige caloriekiller.

WANNEER

DEZE LES VERVALT VOORLOPIG

ZUMBA DANCE                 let it swing, altijd plezeir in deze lessen

Zumba Dance is 100% having fun! Voor iedereen. Zumba Dance combineert latin music en andere wereldmuziek samen met unieke en exotische danspasjesZumba Dance lessen zijn geweldig voor de mind, body en soul. Kom en probeer dansen uit zoals de Salsa, Merengue, Flamenco, Hiphop, Cumbia, Samba, Calypso, Buikdans en veel meer. Zumba Dance is een stoere aerobics/fitness interval training die wordt afgewisseld met snelle en langzame ritmes. Bij Zumba Dance verbruik je het maximale aan calorieënverbrandt vet en brengt ook nog eens je lichaam mooi in vorm. 

WANNEER:

Albergen

Dinsdag 19.00 - 19.45 uur

Jumping Fitness 40+           super groeples voor doelgroep 40+

BEWEGEN OP DE TRAMPOLINE BEVORDERT JE GEZONDHEID

**NU OOK VOOR 40+ **JUMPING FITNESS **
Trainen op de trampoline is niet alleen enorm leuk; het is gezondheidsbevorderend, rugvriendelijk en traint het hele lichaam. Het op-en-neer bewegen op de trampoline is uniek: met geen enkele andere trainingsvorm bereik je met zo weinig moeite zo veel resultaat. Op een trampoline ben je voortdurend heel afwisselend in beweging. Door de training op de trampoline werk je tijdens één enkele sessie aan balans, conditie, kracht,lenigheid en ontspanning - en dat allemaal spelenderwijs! Houd je gewicht onder controle
**TRAMPOLINE SPRINGEN UITSTEKEND VOOR DE RUG!
Een op de drie Europeanen lijdt aan rugpijn. Dat is vooral te wijten aan een slechte houding, te weinig beweging, zwakke rug- en buikspieren, te sterk belaste tussenwervelschijven of stress. Op-en-neer bewegen op een trampoline is een prima manier om alle bovengenoemde problemen aan te pakken en een gezonde en sterke rug op te bouwen. De elasticiteit van een trampoline zorgt namelijk voor een goede en correcte training van de rugspieren.
**VERSTERKT HET IMMUUMSYSTEEM!
De darm is het grootste afweersysteem van het lichaam. Zelfs een gematigde training op een trampoline stimuleert de productie van afweercellen in de darm. Daarmee wordt het immuunsysteem versterkt en raak je minder gevoelig voor ziekten en allergieën.
De voortdurende spiersamentrekkingen stimuleren daarnaast het lymfestelsel – de afvalverwijderingsdienst van het lichaam, die parallel loopt aan de bloedsomloop. Daardoorontslakt (ontgift) u sneller, waardoor u zich frisser en fitter gaat voelen.
**VERBETEREN BEKKENBODEMSPIEREN**
Wie herkent het probleem, zwakke bekkenbodem spieren en hierdoor urine verlies! Een veel gehoord probleem bij dames. Dit kun je heel goed trainen met het trampoline springen. Dus kom ook meedoen!

WANNEER :

Albergen

Maandag 19.30 - 20.15 uur

 BOOTCAMP/Tabata outdoor               prachtige mix van krachttraining en conditie

 Doe mee met onze populaire outdoor Bootcamp/Tabata training.  Buitens sporten en gebruik maken van de natuurlijke elementen.

Deze vorm van bewegen is veel meer dan zomaar een workout. Naast dat je tijdens deze groepsles werkt aan super conditie en sterke buik- en rugspieren, verbrandt je ook nog eens veel calorieën! Het is dus de ideale les wanneer jij wilt afvallen én tegelijkertijd aan je conditie wilt werken. Tijdens de les train je het hele lichaam waardoor je houding verbetert en de belastbaarheid van je spieren wordt vergroot. 

Bij de Bootcamp/Tabata training ligt de focus focus vooral op het opbouwen van conditie, het versterken van spier- en bindweefsel en het verbranden van calorieën. Doormiddel van een goed opgebouwde training wordt het uithoudingsvermogen en de explosieve kracht in je spieren vergroot. Met als resultaat een strak en slank lichaam! 

 Door de verslavende mix van pittige outdoor oefeningen icm muziek vliegen de 45 minuten voorbij!

WANNEER:

Albergen     Maandag  20.30 - 21.15 uur

Beuningen   Woensdag 19.00 -19.45 uur   START parkeerplaats Mariakerk

Albergen      Woensdag 19.00 - 19.45 uur

PRET OP EEN AUTOPED  (outdoor steppen)       de leukste oudtddoor Workout van twente

We steppen al meer dan 15 jaar!!  Het blijft een populaire buitenactiviteit!

Autopetten kan iedereen! Heerlijk in de buitenlucht, zon, wind of regen, autopetten kan altijd. Met een groep van maximaal 7-13 personen steppen we in de omgeving van Beuningen en of Albergen.  Over bospaden, over de gewone weg of door heuvelachtig gebied, autopetten is altijd leuk om te doen!  Wil jij ook kennis maken met dit prachtige vervoermiddel?

Doe dan mee met onze autopet lessen. 

Zie onder de mogelijkheden!

Hier onder 15 redenen om te komen autopetten!

1)  Autopetten is geschikt voor jong en oud.
2)  Autopetten is minder belastend voor enkels, knieën en heupen dan bij hardlopen.
3)  Bij autopetten komen nauwelijks blessures voor.
4)  Je kunt veel grotere afstand afleggen dan bij wandelen. Dus echt genieten van de wijde omgeving.
5)  Ideale sport om op gewicht te blijven of af te vallen.
6)  Met autopetten krijg je een uistekend uithoudingsvermogen en longconditie.
7)  Autopetten is een "total body sport", want je gebruikt heel veel spiergroepen.
8)  Autopetten is een sociale sport, want je kunt onderweg gezellig met elkaar praten.
9) Autopetten kun je zelf zo inspannend maken als je wilt.
10) Het calorieverbruik zit tussen fietsen en hardlopen.
11) Geen grote kosten voor speciale sportkleding of schoenen.
12) Goed zichtbaar in het donker door hesjes en lampen.
13) In alle seizoenen kan er geautopet worden. Nat wegdek is geen probleem, zoals bij skaten/skeeleren.
14) Autopetten is niet moeilijk te leren. Het heeft een zéér eenvoudige techniek.
15) Geen omkijken naar de autopet, deze hebben wij voor jou
WANNEER:
Beuningen  Maandag 18.45 - 19.30 uur
                     Maandag 19.45 - 20.30 uur
                                     
                    START:  Parkeerplaats Mariakerk Beuningen

POwer Yoga                       kom in balans met je zelf en geniet van deze lessen

 

Power Yoga op muziek is helemaal van deze tijd!

Sommige mensen denken dat Power Yoga “vaag” of “zweverig” is, maar na een eerste Power Yoga les zul je merken dat het zeker geen “zweverige” les is.

Power Yoga is een echte sport!

Voor wie is Power Yoga geschikt?

Power Yoga is geschikt voor iedereen die zich graag met het lichamelijke deel van de Yoga bezighouden, en minder met het geestelijke- en religieuze deel.

Power Yoga richt zich vooral op het combineren van alle verschillende soorten oefeningen binnen de Yoga. Deze oefeningen worden in een mix en samen met prachtige muziek gevormd tot een 45 minuten durende les.

Wat is de kracht van Power Yoga?

Door een mix van oefeningen binnen de Power Yoga, ontstaan er veel gevarieerde oefeningen. De kracht van deze variatie is dat de spieren telkens op een andere manier gebruikt worden.

Door spieren te gebruiken die dat niet gewend zijn, of door spieren op een andere manier te gebruiken dan dat ze gewend zijn, zorgt ervoor dat de spieren geprikkeld worden om sterker en/of flexibeler te worden.

 Waar heeft dit mee te maken?   

Spieren hebben een soort “spiergeheugen”. Wanneer je de spieren belast, onthouden de spieren als het ware de bewegingen die je gemaakt hebt en passen zich hier langzaam op aan.

Eigenlijk is het heel logisch, je lichaam past zich aan door de bewegingen die het veel maakt, en dus de manier waarop het vaak belast wordt.

Bij Power Yoga worden de oefeningen constant door elkaar heen gegooid, waardoor de spieren nooit helemaal kunnen wennen aan de oefeningen. De spieren worden daardoor iedere les weer verrast en staan nooit stil in de ontwikkeling.

Het resultaat? Fittere, sterkere en lenigere spieren!

 Power Yoga lessen, voor de sportieve mens!

Power Yoga lessen zijn dus vooral geschikt voor de sportieve mens. In de lessen ligt de nadruk op de oefeningen in plaats van bijvoorbeeld de meditatie.

Omdat er in de lessen weinig tijd  wordt besteed aan de geestelijke- en spirituele kanten van de Yoga blijft er simpelweg meer tijd over voor de oefeningen. Power Yoga lessen zijn dan ook een stuk intensiever dan veel andere Yoga vormen.

Ben jij dus iemand die zich graag bezighoudt met het lichamelijke deel van de yoga? Probeer dan een keer een lesje Power Yoga!

WANNEER: 

Albergen

Zondag: 10.00 - 10.45 uur                                                                       

40+Combi                mix van alles groepslessen die wij aanbieden

Nieuw 40+ Combi
-Ben je 40+?
-Wil je graag bewegen?
-Weet je niet goed wat je wilt doen?
-Houd je van gezelligheid?
-Sporten in kleine groepjes (max 12 pers.)

 

Woensdagavond 20.15 - 21.00 uur
De groepsles voor 40+

Tijdens deze lessen kun je allerlei leuke vormen van bewegen ontdekken. Wat te denken van Jumping Fitness, Power Yoga, Zumba, Xco, Tabata, PenaltyBox en Bootcamp.

Heb jij altijd al kennis willen maken met één van deze lessen en wil je in hiet nieuwe jaar weer de start maken om te gaan bewegen? Meld je dan nu aan en je kunt de hele maand januari nog GRATIS met deze lessen meedoen bij Sportfeeling.

VOORDEEL: Geen abonnement of inschrijfgeld. Je betaalt alleen wanneer je komt.

We sluiten de les natuurlijk altijd af met een bakkie koffie/thee.

DEZE LES VERVALT VOORLOPIG

jumping fitness kinderfeestje          succes verzekerd

Hoe leuk om een Jumping Fitness Party te organiseren voor de jarige.

Je kunt bij ons  terecht voor een Jumping Fitness Party vanaf 6 jaar en maximaal 10 kinderen.

We gaan coole moves doen op de trampoline, samen een dansje maken en gezellig tussendoor wat eten en drinken.

Wil je graag meer info over over de mogelijkheden en de kosten stuur ons dan een berichtje.